The blog is back!

Ja, nu jävlar är bloggen tillbaka! Så nu ska vi gå igenom dagens måltider först och sen hockeyn.

Dagens viktigaste mål är frukosten. Det hoppas jag att alla har lärt sig under sina unga år.
Jag bredde två stycken smörgåsar med lätta. På dom hade jag 2 skivor ost och inte vilken ost som helst utan osten jag glömt namnet på! Till det blev det ca 50cl arla mellanmjölk och ca 30cl Gevalia mellanrost.

Efter denna tråkiga frukost blev det ingen mat förän på kvällen. Det kanske ska tilläggas att frukosten åts ca 14.15, så ni inte tror att jag har gott runt hungrig halva dagen. För då hade jag antagligen förstört resten av er dag med sympatikänslor för mig.

På kvällen var det viktigt styrelsemöte i Getinge, av alla ställen på vår jord. Där blev det 3 skivor vetebröd och ca 20cl kaffe. Ingen aning om vad för kaffe det var men det var gott så Löfbergs Lila var det antagligen inte.

Väl hemkommen från mötet kurrade magen. Smart som jag är hade jag redan tagit upp köttfärs så jag tillagade en köttfärsås som var rätt så basic och kokade spagetti till den. Glenn Strömbergs för att vara mer specifik! Den smakade helt okej och drack ca 60cl mjök till.

Nu såhär på natten kurrade magen till något oerhört så då fick det bli en exakt kopia av fruoksten minus kaffet. Funderar dock på om man ska sätta på en kopp nu eller inte. Vi får se hur det blir med det.


Och nu över till det mest frustrerande, hockey. Man blir så frusterad så nu kommer jag bara skriva och detta behöver inte ens bli sammanhängade. Men ännu en gång lyckades Pittsburgh Penguins förlora och vara asdåliga! 5 jävla förlusten irad och det blir fan inte bättre av att dom spelar som jag vet inte vad! Geno har varit en jävla sopa och gjort en jävla assjävel senaste 5 matcherna och spelat -8!!! Den jävlen vann för fan Art Ross och Conn Smythe för mindre än ett år sen! Börja spela för fan ryssjävel!!! Visa lite kuk för helvete! Man blir minst sagt förbannad. Men nu har jag lättat mitt hjärta så nu mår jag lite bättre.

Om 6 min är det dags för semifinal i JVM mellan Sverige - US and A. Det ska bli en jävligt spännande match och har kan det utlovas att det kommer att visas stake till höger och vänster. Får hoppas att Pääjärvi fortsätter att dominera och Markström stoppa puckar. Då utlovar jag att Stepan och resten av dom snabbmats-ätande jänkarna får möte Schweiz!


Nu blir det fan en kopp kaffe! På återbloggande mina vänner!

RSS 2.0